May 26, 2017

Tudung Bawal Terkini iBawal | Flora Fauna Parfum 2017

Tudung Bawal Terkini iBawal | Flora Fauna Parfum 2017 | Selain shawl, tudung bawal memang jadi pilihan aku. Sebab senang digayakan..dan macam ngam je dengan muka hehe. Tudung bawal dari iBawal antara faveret tudung bawal setakat ni...paling latest dalam almari hehe. Sebelum ni ada share 2 collection iBawal tau, korang scroll la nanti baca k...kali ni nak share koleksi terbaru iBawal , Flora Fauna Parfum 2017

Flora Fauna Parfum 2017 


Flora fauna ...ofcoz design utk collection ni bertemakan bungaan , daunan gitu. Kalau sebelum ni lebih kepada abstrak dan kaler yg striking...kali ni kaler more to pastel. Dari box sampai ke label semua ekslusif, cantik kan.

Plat label

Kemasan jahitan
Label iBawal dalam bentuk plat besi warna keemasan untuk koleksi ini. Nampak lebih elegan, ekslusif sangat. Label tu pun dijahit kemas...terletak je... Paling best brand iBawal ni sebab kemasan jahitan tu... Bukan jenis jahit tepi tau....dia macam jahit kemas betul..apa nama ek jahitan ni heheh... Tak adalah terburai segala benang lebihan


Tak gosok pun ok hehe

Tak silap ia guna fabrik satin crepe, kira tak terlalu lembut, gemalai sampai susah nak pakai...serius..mudah sangat, keluar box pun boleh terus pakai tau...nak iron pun senang... Palinh syiok WANGI sangat..bau ros....dah macam pakai perfume..makin digosok, digonyoh..makin mewangi gitu. Pada korang yg muka petak, bujur, bulat, segi...dont worry, semua boleh ngam okay..serius x tipu..bidang luas...labuh....kalau nampak singkat tu..tu cara penggayaan tau..bukan sebab bidang kecil. Nak² puasa, raya ni mesti banya promo, diskaun kan.. Apa lagi nanti singgahlah ke www.ibawal.com Banyak design , patern menarik. Salam Ramadhan....

Tahniah !!!



TAHNIAH !!!!
Korang menang credit shopping RM100 SGshop Malaysia 专业淘宝代购

Note 💋
PEMENANG SILA PM USERNAME AKAUN SG SHOP secepat yg boleh...lg cepat bagi ..lagi...cepat shopping 
Tq semua yg support, tahniah semua...pd yg tak terpilih nanti join lagi ok. Pilihan secara random.org

cc :
Afizah Abd Rahman Saidatul Azreen Syuhada Salleh Yuyin Azman Naomie Licouz N Amyma Omar S Helmi Julia Syida Ahmad

May 25, 2017

Kasut Raya Dari Lazada

Kasut Raya | Yeahhh sehari je lagi kita nak sambut puasa. Korang dah shopping raya ke..wahhh pantas hehe. Kami tak shopping pun lagi.... Xtually hari tu ada dapat gift dari Lazada ... Tq Lazada... So gift tu kita beli..shopping la..apa lagi...credit shopping gift siapa yg tak suka hehe



Kasut raya ? Tak juga kot...n dah lama tak beli kasut, nak pula jenis yg bertumit dan terbuka..asyik sneakers je..nak femenin sikit kali ni... So grab Yellow Leather Sneaker ni RM 45 .... Dari China..seminggu juga menunggu...nasib saiz ngan hehe..nampak berat tapi ringan..ntah kenapa suka benau kaler kuning lately
Alang² nak habis kan credit shopping yg tggal 5 ringgit tu..m beli lah Innesfree Blackberry Squeez Mask .. Dedua ni dalam RM4 lebih...dah lama tak beli sheet mask... Okay korang nak shopping raya, lebih mudah, jimat, cepat boleh ikut step Ni

Okay je beli kasut dari Lazada, dah banyak kali beli...kena pandai pilih yg murag, saiz kalau blur boleh refer kat Lazada cara ukur ok

May 24, 2017

Tapak Niaga Bazar Ramadhan Untuk Disewa | Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni Bandar Bukit Raja Klang

Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni Bandar Bukit Raja Klang | Dua hari lebih kurang, kita bakal menjalani ibadah puasa. Berita baik buat semua , khususnya warga Bandar Bukit Raja, Klang kerana pada tahun ini ada dianjurkan Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang . Lokasi baru, suasana baru dan semestinya menarik.


Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni akan mula beroperasi pada 26 Mei - 23 Jun 2017 bermula jam 4.30 petang sehingga 12 tengah malam. Apa yang menariknya bazar ini berkonsepkan Islamik dan bakal dikunjungi para VVIP jemputan khas Raja Muda Selangor




Bukan sahaja aneka juadah berbuka yang boleh didapati malah segala persiapan menyambut lebaran boleh didapati juga selain bermacam produk bersempena perayaan turut dijual. Selain banyak kemudahan yang disedikan oleh penganjur khusus kepada vendor serta semua pengunjung yang hadir . Antaranya :

Kemudahan untuk vendor :
  • Khemah niaga disertakan
  • Kemudahan air dan elektrik
  • Keselamatan dikawal 24 jam
  • Emcee promosi booth jualan
  • Sewa tapak niaga yang fleksibel

Kemudahan untuk pengunjung / semua :
  • Ruang parkir disediakan
  • Ruang solat Terawikh disediakan
  • Ceramah agama
  • Persembahan artis
  • Sumbangan amal
  • Tandas disediakan

Untuk korang yang nak berniaga, tambah duit raya , bolehlah join vendor..masih ada lagi ruang kosong untuk anda sewa di Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang ni dengan potensi pengunjung 50,000
Harga sewa tapak pula sangat fleksibel :

Pakej 1 
Saiz 10 x 10 – Sewa RM100 x 28 hari = RM2,800 
Diskaun Penganjur RM800 Tolak RM500 Deposit Harga Terkini – RM1,500   

Pakej 1 
Saiz 10 x 20 – Sewa RM150 x 28 Hari = RM4,200 
Diskaun Penganjur RM1,200 Tolak RM500 Deposit Harga Terkini – RM2,500  

Pakej 1 
Saiz 10 x 30 – Sewa RM250 x 28 Hari = RM7,000 
Diskaun Penganjur RM2,000 Tolak RM500 Deposit Harga Terkini – RM4,500  

Jika korang berminat , boleh terus hubungi wakil jualan 011-23292977 (Kimi) dan 012-3812379 (Yanti).   

Tawaran khas dan juga harga sewa boleh dirunding dengan pihak penganjur Bazar Ramadhan Raya Karnival Mega Harmoni di Bandar Bukit Raja Klang.   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign