Feb 28, 2013

THE WEDDING BREAKER

The Wedding Breaker


Haha...jgn tertipu ye ....ni bukan novel inggeris tau....
Serius ni novel karya Evelyn Rose
memang best la novel ni ...
cover pon cun melecun tau....x caye? jom tgok
Harga RM25






ni cover belakang novel ni.....
oppppps sebelum terlupe korang boleh bace novel2 on9 si Evelyn Rose ni kat blog die


huh kalau novel ni diadaptasi jadi drama @ filem memang box office la we...bak kate Nabil & Lofa 
MALATOOOOOP !!!!!







1 comment:

  1. tak jemu bc novel ni.. sy dah ulang bc smpai 3 kali..hehe..nnti share la lg novel ape yg best..sy salu terlepas..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign