Mar 1, 2013

ILOVEYOUSTUPID

SALE !!!      I Love You Stupid


Arggghhhh dari ari tu dok ngidam nak beli novel ni.....
tapi memandangkan ketebalan nye....dan 'kenipisan' budget mase tu....
emmm kupendam kan.....
Ari ni pulak last BEST SALE novel ni kat popular....








Xtually before sale ni harge dia dalam RM30 lebih lah...aku pon dah lupe
pasal dh 4 bulan dalam pasaran dan 5x cetak dah kau....
& dah di interview novelis ni kat TV9 Nasi Lmak Kopi O
hah kat situ kite dah tau kualiti dan kedasyatan novel ni
After Sale Popular jual hanye RM25.90
oooohhh tidak....siape blh teman saye ke POPULAR...
my hubby kojeeee...uwaaaa


novel ni tebal gile...karya si Melur Jelita...
kite bole blog walking  blog die jom........follow me
http://melurjelita.com







No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign