Mar 29, 2013

300 FOLLOWER !!!


Alhamdulillah....
blog Entri Mama dah punyai 300 FOLLOWER yang awsome2.& hot...TQ semua.
Kecoh macam ada 3ribu follower he~
Haruslah hepy kan....dah ramai kengkawan.....
Emm ape lah yang dapat ku buat bagi membalas jase korang ek?
 Ermmmm nak bawak g Japan...x de budget he~
In Sya Allah
 akan aku usahakan 1 projek review followers aku yang choooomel2 ni OK

2 comments:

  1. wah.. tahniah2.. lepas ni boleh lah promote ambe punye blog pulak. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw tq cim...In Sya Allah...nk g jenjalan blog cim le ni...nti rerajinlah mai sini na hu~

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign