Mar 11, 2013

AWEK BUKU CORNFLAKES MADU

ASSALAMUALAIKUM.......

hah tengah kelapangan di pagi2 bute ni nak meng'update' satu entry
pasal satu lagi novel dari koleksi daku.
Em tajuk novel ni Awek Buku Cornflakes Madu...
wah tajuk dia macam sweet2 gitu kan
Jom tengok ......



Novelis : Annis Rizani
Halaman : 512 m/s
Harga : RM19.90

ha cute + sweet je cover novel ni kan?
Tertarik nak beli novel ni pun pasal tengok cover die he2 pastu ngan sinopsis nya
yang macam best2 je kan....
Lets jom kite tengok sinopsis die ek...


Sinopsis

Kelalaian Zaireen menjaga sebuah buku menyebabkan gelaran ‘awek buku’ diberikan kepadanya oleh Zaffrul. Kerana sebuah buku itu juga, tercetusnya pertemuan demi pertemuan antara mereka berdua. Sedang Zaireen meniti bahagia setelah Zaffrul membuka bicara tentang hala tuju hubungan mereka, harapan itu hanya tinggal harapan. Kehadiran Ruzaizi pula amat tidak dialu-alukan. Bagi Zaireen, lelaki itu merupakan seorang makhluk yang paling sombong, ego dan berlagak yang pernah ditemuinya. Tapi disebabkan cornflakes madu, Ruzaizi sanggup buat kerja gila dengan bertandang ke rumah orang tua Zaireen. Kekeliruan demi kekeliruan semakin mencelarukan perasaan Zaireen. Siapakah Ruzaizi ini? Apakah kaitannya dengan Zaffrul? Kenapa banyak persamaan antara mereka berdua? Mampukah Zaireen menggantikan tempat Zaffrul dengan Ruzaizi yang gila itu?




best jugaklah novel ni.Hah ape kene mengena Awek Buku & Cornflakes Madu ni ???
meh aku cite ek.....
Awek Buku gelaran arwah tunang si heroin bagi pasal asyik tertinggal buku.
Cornflakes Madu pulak...biskut raye yang si heroin pandai buat & kegemaran hero ke2 
ok korang beli & bace la baru dpt feel....hu3


BYEEEEE....Sayonara


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign