Mar 29, 2013

FALL IN LOVE WITH PISTACHIO ICE CREAM


Yummmmmylicious~~~~~~
kalau dah nama nya ice cream x kisah lah ape falavour kan.....ngap aje.....
Tapi baru2 ni try lah Pistachio flavour....
Puhhhhh teros sangkot tu....hu~
Rasa dia agak unik...lain dari lain....cam korang makan kek pon ye gak...
Tak caye??? Korang try lah.....

Dan yang paling penting Pistachio ni merupakan makanan para ginius zaman dulu & sekarang.Dan di sekolah2 tahfiz memang guna pistachio sebagai penguat ingatan selain kismis. Selain tu ada banyak khasiat & mampu kurangkan risiko masalah jantung.

WOW....Subhanallah....ape lagi makan + jadi pandai hu~


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign