FALL IN LOVE WITH PISTACHIO ICE CREAM

by - March 29, 2013


Yummmmmylicious~~~~~~
kalau dah nama nya ice cream x kisah lah ape falavour kan.....ngap aje.....
Tapi baru2 ni try lah Pistachio flavour....
Puhhhhh teros sangkot tu....hu~
Rasa dia agak unik...lain dari lain....cam korang makan kek pon ye gak...
Tak caye??? Korang try lah.....

Dan yang paling penting Pistachio ni merupakan makanan para ginius zaman dulu & sekarang.Dan di sekolah2 tahfiz memang guna pistachio sebagai penguat ingatan selain kismis. Selain tu ada banyak khasiat & mampu kurangkan risiko masalah jantung.

WOW....Subhanallah....ape lagi makan + jadi pandai hu~


You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish