Mar 3, 2013

KELAB BLOGGER BEN ASHARI

Alhamdulillah memang bertuah hari ku semalam hu3....
dah lah rezeki ada orang belanja 1 family makan...yummmy
pastu balik2 terus online.....terus on FB....
APE !!!!!.......aku dah sah jadi fan club si otai blog Malaysia haha
KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGER





mau tak happy aku....
yelah semua bloggers kat luar sane sibok dok cite pasal fanclub ni
nak2 pulak teraju utama En BEN kite....

happy lah pasal aku kan blogger baru....budak2 baru belajar ...
dengan join fanclub ni dapatlah aku
cari kawan & follower blog aku....
time kasih semue.....

pada ahli2 fanclub ni...jangan lah segan silu beri tunjuk ajar 
dalam dunia blog ni he3
TUNJUK AJAR KU SIPOOOOT SEDOOOOT ...he3 teringat kat Johan@Awie lak
sorrry....lawak2 je...boleh la jalan2 kat blog sifu ye...

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign