KELAB BLOGGER BEN ASHARI

by - March 03, 2013

Alhamdulillah memang bertuah hari ku semalam hu3....
dah lah rezeki ada orang belanja 1 family makan...yummmy
pastu balik2 terus online.....terus on FB....
APE !!!!!.......aku dah sah jadi fan club si otai blog Malaysia haha
KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGER





mau tak happy aku....
yelah semua bloggers kat luar sane sibok dok cite pasal fanclub ni
nak2 pulak teraju utama En BEN kite....

happy lah pasal aku kan blogger baru....budak2 baru belajar ...
dengan join fanclub ni dapatlah aku
cari kawan & follower blog aku....
time kasih semue.....

pada ahli2 fanclub ni...jangan lah segan silu beri tunjuk ajar 
dalam dunia blog ni he3
TUNJUK AJAR KU SIPOOOOT SEDOOOOT ...he3 teringat kat Johan@Awie lak
sorrry....lawak2 je...boleh la jalan2 kat blog sifu ye...

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish