Mar 25, 2013

NUFFNANG FEEDBACK

THANK YOU NUFFNANG for your feedback

Pagi tadi check e-mail tengok2 ada reply dari Nuffnang...TQ...hu~
Ari Ahad ritu ada send tiket kat dorang tanya cam ne nak tambah CPUV Campaing.
So lepas ni kenalah rajin & follow tips yang diberikan.
Tu pun kalau nk tabung Nuff tu byk he2



Kepada kawan2 blogger jemput singgah & komen kat blog yang x sebepare ni ye.....Moge rezeki kita bertambah....Amin

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign