NUFFNANG FEEDBACK

by - March 25, 2013

THANK YOU NUFFNANG for your feedback

Pagi tadi check e-mail tengok2 ada reply dari Nuffnang...TQ...hu~
Ari Ahad ritu ada send tiket kat dorang tanya cam ne nak tambah CPUV Campaing.
So lepas ni kenalah rajin & follow tips yang diberikan.
Tu pun kalau nk tabung Nuff tu byk he2



Kepada kawan2 blogger jemput singgah & komen kat blog yang x sebepare ni ye.....Moge rezeki kita bertambah....Amin

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish