Mar 9, 2013

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2013



ha mesti ramai yang xcited nak tau bilakah? dimanakah? ada apakah?
jom kite terjah !!!




Pesta Buku Antarabangsa ni akan berlangsung pada 26 April _ 5 Mei 2013.
Lambat lagi kan so sempat lagi la kite kumpul duit nak borong segala macam nanti he2.
Dengar cerita ramai novelis akan turut serta dan yang paling syiiiiooook!!! Hero2 novel karyaseni yang dah diadaptasi  Teduhan kasih & Suami Aku Ustaz pun akan join macam si.....



Ady Putra

Harap sangat dapat pergi...dahla yang pesta baru2 ni x dapat pergi...uwaaaa


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign