Mar 25, 2013

SAMSUNG GALAXY NOTE II PINK COLOUR EDISI TERHAD

OOooooh tidak...arini belek2 paper...ade lah pulak iklan dari Samsung...
buat promosi edisi terhad untuk Galaxi Note II...RM1999
yang paling x tahan tu colour pink aduyai.....
sape nak sponsor aku ? he2....nak kecek hubby sian pulak kan....lagipun rasa bersalah hilangkan phone bulan lepas pun x hilang lagi....Sabarlah wahai hati...
emmmm...En.Nuffnang dengarlah luahan hatiku ini he3.....






cute kan??? Haruslah cute...nak2 pulak untuk mama2, ibu2 mummy2 yang feminin gitu...
Ya Allah murahkanlah rezekiku...Amin
Kate orang kalau dah rezeki x kemane ye idak ???


7 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. waah..pink memang gila la yaya..tapi dah beli galaxy y pink dulu..kalau tak dah lama dah yaya beli ni tau..tapi yaya tak sanggup menduakan y..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu~~~ jd mama pinky la pas ni kalo dpt hu

      Delete
  3. Husben pernah offer dulu nak tak note kaler pink ni. Reject sebb tak nak menduakan iphone. Sape nak bayor bill woiiii. La ni gatai pakai tab 10.1 pulak. Nyesal pulak beli sbb susah nak bw kehulu kehilir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he2...x pe...jap2 g husben blanje la ibu Lala he2

      Delete
  4. makkk aiiiii! memangggg cun melecun la dapat pakai yang ni. dah la warna finkkkk! tergodaaaaa. lambatnya kerja, nak dapatkan benda comel ni. kalau encik nuff nak kasi lagi best. tunggu cpuv masuk berderet deret tu tak tau bila...hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2la pasal...tunggu je la...tabung ikhsan Nuff ye he..nk tggu org sponson mkn tahun gak he

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign