SUSHI & AKU

March 26, 2013

 

Sushi salah satu daripada favereeet daku....Korang suka sushi x?
Sekarang dunia dah maju..x payah g Jepun pun kita boleh makan sushi...hu~
Kalau terasa nak makan sushi je mesti aku akan pujuk En.Hubby bawakkan g Jusco...he2 beli kat sane je..murah pun murah.& sedap
Selalunya kat bahagian sushi tu ada jual semua jenis sushi dari hara RM1-RM30 ....
rambang mate nak pilih




Maklumlah hubby aku tu kureng sikit makan yang pelik2 ni...so  beli & bawak balik je la makan kat umah....Ok juga ape dari x dapat langsung kan.Alhamdulillah...Time Kasih Abg....Muaaaah he~
Inilah antaraa favereet sushi aku..


Yummmy...tapi kali ni beli x best la pasal wasabe dah habis...just cicah ngan soy sos je...tp habis juga aku makan...Dah banyak kali dah plan nak wat sendiri sushi...baru puas kan...tapi x ada rezeki dan masa lagi nak wat he~ kalau jadi wat nanti aku gtau ek......

Selamat menjamu mate !!! TQ


You Might Also Like

2 ulasan

  1. sy pun suka sushi nie lagi2 kalu mkn dgn wasabi perghhh menyirap kepala rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu3 best kn x sedar je habis...mkn ngn chopstick lg tmbh feel hu2

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG