Mar 26, 2013

SUSHI & AKU

 

Sushi salah satu daripada favereeet daku....Korang suka sushi x?
Sekarang dunia dah maju..x payah g Jepun pun kita boleh makan sushi...hu~
Kalau terasa nak makan sushi je mesti aku akan pujuk En.Hubby bawakkan g Jusco...he2 beli kat sane je..murah pun murah.& sedap
Selalunya kat bahagian sushi tu ada jual semua jenis sushi dari hara RM1-RM30 ....
rambang mate nak pilih




Maklumlah hubby aku tu kureng sikit makan yang pelik2 ni...so  beli & bawak balik je la makan kat umah....Ok juga ape dari x dapat langsung kan.Alhamdulillah...Time Kasih Abg....Muaaaah he~
Inilah antaraa favereet sushi aku..


Yummmy...tapi kali ni beli x best la pasal wasabe dah habis...just cicah ngan soy sos je...tp habis juga aku makan...Dah banyak kali dah plan nak wat sendiri sushi...baru puas kan...tapi x ada rezeki dan masa lagi nak wat he~ kalau jadi wat nanti aku gtau ek......

Selamat menjamu mate !!! TQ


2 comments:

  1. sy pun suka sushi nie lagi2 kalu mkn dgn wasabi perghhh menyirap kepala rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hu3 best kn x sedar je habis...mkn ngn chopstick lg tmbh feel hu2

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign