Apr 8, 2013

1ST BABY GIVEAWAY by KMLIAHSHM

16/5
Jom support & join 1st baby GA  ni.
Hadiah disediakan boleh tahan awsome hu2

Sebab aku nak menang GA ni ?
Aku nak menang pasal x nak kalah hehe.Nak menang hadiah yang awsome2 tu, x dapat owl necklace dapat teddy bear pun best.Janji menang!!! Moga rezeki ini milikku Amin Ya Allah.

Rakan Tagging











2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign