BENTO ???

by - April 09, 2013

Bento ni meupakan bekal yang tersangatlah cute & menarik.
Sangat famous di Japan.
Tapi kat Malaysia skarang ni pon hot juga....selalunya dibuat unutk anak2 kecil bagi tarik minat dorang untuk makan.



Hah cute kan...usahkan anak...mak bapak pun teringin kan he2


Acuan khas bento pun pinky2 belake...e geram aku



Em nanti nak try wat lah untuk si Darwiish....he2
Macam hidangan lengkap jugaklah ni ha....kaler kali gitu

You May Also Like

1 ulasan

  1. aha la betul tu bukan setakat budak2 je yang suka mak2 budak pun suka. comel sangat kalau dpt tah2 xsggup nk makan..sayang hahaha

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish