DAPAT HADIAH LAGI !!!

by - April 05, 2013

Alhamdulillah....
rezeki berblogging x putus2....walaupun x menang...tapi dengan murah hati Si CCi 
yg cute ni nak bagi hadiah juga...

Alhamdulillah
Macam biasa dok layan FB tup2 tengok si Cci bagitau nak bagi hadiah juga kat semua peserta GA.hoooooreyyyy
kalau x caye...korang boleh KLIK SINI 



You May Also Like

3 ulasan

  1. Assalamualaikum.tahniah di ucapkan! :)

    datang sini,nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish