Apr 5, 2013

DAPAT HADIAH LAGI !!!

Alhamdulillah....
rezeki berblogging x putus2....walaupun x menang...tapi dengan murah hati Si CCi 
yg cute ni nak bagi hadiah juga...

Alhamdulillah
Macam biasa dok layan FB tup2 tengok si Cci bagitau nak bagi hadiah juga kat semua peserta GA.hoooooreyyyy
kalau x caye...korang boleh KLIK SINI 



3 comments:

  1. Assalamualaikum.tahniah di ucapkan! :)

    datang sini,nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign