Apr 26, 2013

ROJAK MEE vs CENDOL


Arhhhh tibe2 lah teringin nak makan rojak mee ni...ermmmm terliur aku hah...nak kate ngidm x de makne nye...saje nak menambah kalori hu2.Ermmm hujung minggu kalau En.Hubby sihat boleh ajak g carirojak mee.
Kalau rojak mesti ada Cendol....huh !!!! baru ngammmm


huh....lap air liur tu meleleh dah....emmm jamu mate dulu ye kengkawan

2 comments:

  1. Never eat rojak mee before x) Tak pernah jumpa pun. Nampak yummyyyy.

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je rojak tu . tengah lapar nih . huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign