May 3, 2013

BLOG REVIEW UNTUK PEMENANG MINI CONTEST

Salam semua...hari ini aku nak wat blog review 2 orang pemenang blog review.
So, jom kita terjah !!! blog dorang yang sememangnya hot & uptodate.


Blog Ezza Elizza

Korang klik je pic kat atas untu ke blog dia ok.
Atas tu adalah header blog Ezza...cute kan.
Loading blog ringan & ada lagu yang cute sangat tau.
Penulisan & susunan widget yang kemas & teratur & simple.



Blog Alfian

Hah sempoi gile kan. 
Tema blog black n white.
Sangat ringan & sempoi.
Sangat aktif bercontest.

1 comment:

  1. Salam mama ^^

    berminat nak jadi sponsor GA saya nanti tak ? kalau berminat , singgah sini ^^

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/05/pencarian-sponsor-untuk-first-g-giveaway.html

    thanks ^^

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign