May 4, 2013

I AM THE UNSTOPPABLE EXPLORER


Bercerita tentang makanan dan masakan takkan pernah tamat sesi pengembaraan aku ni.
Yelah sebagai seorang isteri dan ibu di usia muda yang kurang ilmu dan skill memasak memang besar cabarannya dalam menyediakan hidangan yang hebat dan berkhasiat untuk mereka yang 
tercinta.




Dengan Astro On The Go memang mudahlah sesi pengembaraan masakan aku hehe.
Just guna my smartphone dan tonton rancangan kegemaran aku.Kalau nak masak ala-ala diva tengok Masterchef Selebriti Malaysia dan kalau nak cuba resepi antarabangsa aku tengok TLC,s Cooking Challenge.Dengan Astro On The Go segalanya tak mustahil kerana aku boleh mengembara walau dimana dan bila-bila masa sahaja.


1 comment:

  1. hai.. teman tag awak yea..

    http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/mega-topup-giveaway-by-as.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign