SATTLE POS HADIAH PEMENANG CONTEST KU

May 13, 2013


Tadaaa....wat semua pemenang mini contest ari tu...
sorry lambat update ye....
tunggu hadiah sampai kat umah ye...
dah pos dah...
x caye tengok si darwiish yang checkup ha....tq semua..

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Salam ! datang nak bw dan follow back ! :)

    bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

    ReplyDelete
  2. bestnye sape yg menang tuh :)

    jom juin sini. tag mama :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #493 .LINK TAGGING SILA KLIK SINI
    LINK GA SILA KLIK SINI

    ReplyDelete
  4. salam, kalau ada contest lagi kaborkan....saya tak tahu ada blog yang buat contest...best best...saya dah link, link balik ya?

    saya nak kumpul blog contest and nak join :)

    ReplyDelete
  5. I ada nak bagi hadiah kepada pembaca blog I yang bertuah.

    Sila datang jangan tak datang ke belog I.

    http://betacemerkap.blogspot.com/2013/05/ada-hadiah-untuk-pembaca-istimewa.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish