May 13, 2013

SATTLE POS HADIAH PEMENANG CONTEST KU


Tadaaa....wat semua pemenang mini contest ari tu...
sorry lambat update ye....
tunggu hadiah sampai kat umah ye...
dah pos dah...
x caye tengok si darwiish yang checkup ha....tq semua..

7 comments:

  1. Salam ! datang nak bw dan follow back ! :)

    bleh mintak tolong x.. like gambar kt bawah ni.. tq so much !

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=458144687607714&set=a.444036535685196.1073741829.442947302460786&type=1&ref=nf

    ReplyDelete
  2. bestnye sape yg menang tuh :)

    jom juin sini. tag mama :)

    http://supernaddyss.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #493 .LINK TAGGING SILA KLIK SINI
    LINK GA SILA KLIK SINI

    ReplyDelete
  4. salam, kalau ada contest lagi kaborkan....saya tak tahu ada blog yang buat contest...best best...saya dah link, link balik ya?

    saya nak kumpul blog contest and nak join :)

    ReplyDelete
  5. I ada nak bagi hadiah kepada pembaca blog I yang bertuah.

    Sila datang jangan tak datang ke belog I.

    http://betacemerkap.blogspot.com/2013/05/ada-hadiah-untuk-pembaca-istimewa.html

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign