Jul 22, 2013

13 JAM A380 NOVEL TERBARU EVELYN ROSE

halooo...
hoooorey penantian berakhir x lama lagi....selepas kejayaan the wedding breaker si eve dah hasilkan karya terkini
13 jam A380 tajuknya....next month akan dipasarkan....jom kita serbu....huhu
simpan duit siap2 .....
kalau nak baca teaser novel ni boleh baca online di blog evelyn rose.
tapi aku x nak baca nanti x suprise hehe




.
 ni lah novel yang paling besh, dasyat n cool pernah aku baca...x caye cer bace cer bace hehe

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign