Jul 26, 2013

5 RAHSIA TINGKATKAN STATISTIK & FOLLOWER




.
 ping atau share entri blog kita di laman2 aggregator macam fb, tweeter, pingbusuk,pingjer,blogr.my.barulah entri blog kita meluas 'terbang' hehe



.
 kenalah rajin jalan2, jogging2, singgah2 kat blog yg lain.jangan asyik tunngu blooger lain mai blog kita tp kita dok tido je ..hu.dari blogwalking ni dapat kita tambah ilmu, info2 dsamping kenalan online.




.
 join mana2 kelab blogger..pasal kat situ ramai blogger duk melepak..sambil chatting, sharing2 entry. contoh cam kelab blogger by ben ashaari, kelab blogger bingkisan hati, macam2 la, korang just search kt fb.




.
 try join atau anjurkan contest.lepastu tag kawan2 untuk join. boleh cari2 sponsor..kalau contest tu menarik cornfirm ramai nk join disamping hadiah yg awesome.contoh nya jom join contest ramadan kt blog aku ni hehe.




.
 giveaway ni lebih kurang contest la....pon mampu menarik pembaca ..so must be creative...gud luck uollls

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign