5 RAHSIA TINGKATKAN STATISTIK & FOLLOWER

July 26, 2013




.
 ping atau share entri blog kita di laman2 aggregator macam fb, tweeter, pingbusuk,pingjer,blogr.my.barulah entri blog kita meluas 'terbang' hehe



.
 kenalah rajin jalan2, jogging2, singgah2 kat blog yg lain.jangan asyik tunngu blooger lain mai blog kita tp kita dok tido je ..hu.dari blogwalking ni dapat kita tambah ilmu, info2 dsamping kenalan online.




.
 join mana2 kelab blogger..pasal kat situ ramai blogger duk melepak..sambil chatting, sharing2 entry. contoh cam kelab blogger by ben ashaari, kelab blogger bingkisan hati, macam2 la, korang just search kt fb.




.
 try join atau anjurkan contest.lepastu tag kawan2 untuk join. boleh cari2 sponsor..kalau contest tu menarik cornfirm ramai nk join disamping hadiah yg awesome.contoh nya jom join contest ramadan kt blog aku ni hehe.




.
 giveaway ni lebih kurang contest la....pon mampu menarik pembaca ..so must be creative...gud luck uollls

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG