Jul 23, 2013

ARTIS KANTOI BERCOUPLE DI SEKOLAH

Haha si izzue islam & nora danish kantoi bercouple di sekolah.....itu semua dalam pengambaran terbaru 'SUAMI AKU USTAZ' adaptasi dari novel tu...huhu...cute kan dorang hehe

4 comments:

  1. arghhhhh nur alisa memang cute la klu nora danish yang berlakon... hahahaha

    ReplyDelete
  2. Betul tu mini n ma...dua2 cute..sanggup x baca novel ni tunggu filem nye hehe

    ReplyDelete
  3. Betul tu mini n ma...dua2 cute..sanggup x baca novel ni tunggu filem nye hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign