Jul 11, 2013

BEKAM @ CUPPING

salama semua
sape pernah buat rawatan bekam
? angkat jari hehe...
xtually bekam ni merupakan satu kaedah rawatan untuk membuang darah kotor dari badan  yg diperkenalkan oleh
Rasulullah sejak
zaman baginda lg
....macam sakit je bunyi nye kan....x ade lah....x sakit....cuma rasa cam semot geletek je huhu
so kalau korang nak try rawatan bekam ni boleh contact no dibawah.




.
 atau korang boleh add Fb dia je.boleh korang dapat info lebih lanjut.
xtually owner bekam mak saudara
aku sendiri..insyaallah suci,selamat 
& halal.




    inilah antara peralatan yg digunakan dalam rawatan bekam..



    antara rawatan yg dilakukan....semua tu darah kotor ye...4sure memang x sakit..

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign