TIPS BERBLOGGING GUNA TAB?

by - July 09, 2013

Assalamualaikum...
sebelum ni lame jg x berblogging...ye la kan susah kadang2 bz dan x de maknenye nak ku angkot lappy ke hulu hilir huh....
nk dijadikan citer..rezeki pon murah cik hubby adiahkan tab...tme kch...ape lg teros google  ne blogger kt luar sane boleh berblogging anytime
everywhere...
rupenye kene la install dulu blogger aplication....untuk pastikan semuanya 'tiptop' mcm guna lappy jg.


.
ha banyak kan aplication utk blog.cam aku install y blogger atas skali tu...cepat n free hehe




.
memang best la sebab kalau nk upload gambar pon loading laju n function pon senang je.....

wah menyanyi riang la kengkawan blogger ku kan...boleh berblogging sokmo...epy bloging semuah

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish