Jul 9, 2013

TIPS BERBLOGGING GUNA TAB?

Assalamualaikum...
sebelum ni lame jg x berblogging...ye la kan susah kadang2 bz dan x de maknenye nak ku angkot lappy ke hulu hilir huh....
nk dijadikan citer..rezeki pon murah cik hubby adiahkan tab...tme kch...ape lg teros google  ne blogger kt luar sane boleh berblogging anytime
everywhere...
rupenye kene la install dulu blogger aplication....untuk pastikan semuanya 'tiptop' mcm guna lappy jg.


.
ha banyak kan aplication utk blog.cam aku install y blogger atas skali tu...cepat n free hehe




.
memang best la sebab kalau nk upload gambar pon loading laju n function pon senang je.....

wah menyanyi riang la kengkawan blogger ku kan...boleh berblogging sokmo...epy bloging semuah

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign