Jul 10, 2013

BUNYI GULI BERGOLEK TENGAH MALAM ?

Hah...korang pernah x dengar bunyi2 cam guli bergolek2, bunyi cam org duk alihkan perabot atau tarik kerusi tengah malam2 bute....uikkkk suspen wooo

Cam rumah aku, jenis apartment tingkat 1 lak tu, selalu juga lah terdengar bunyi2 tu, mula2 dulu aku bengang juga, nak marah pun ade.....dah name pon tengah malam kan time nak berehat dan tido.

Aku pon citer lah kat mak aku, mak aku kate jgn ditegur, itu tandanya ada jin sedang mengusik....puhhh teros kecot la perooot...ustaz2 kat astro oasis pun pernah bincangkan isu ni.

So pas ni kalau kite ada terdengar,terbau sesuatu yg ehem ehem di tengah2 malam..just ignore ye.....moral nya, banyak2 kan solat, baca al-quran...kate mak aku.......wallahualam

2 comments:

  1. Nora pon pnh kene cam tu. Tapi kali ini nora mmg jelas dgr start dar pkl 2pg hingga kul 4.30pagi. Adeyyy kecut perot dn hairan pula. Guli bergolek di dinding. Bergelongsor pula.bila pikir x logik lak ader org men guli tgh mlm.pastu nora dengar suara seorg perempuan menegur nora. Tapi ape yg die kata kn mase tu nora x jelas dgr. Dah lupe ape yg dikatan tu.tapi mase tu nora chec in di hotel Elenga tingkat 2 di jalan chowkit kL

    ReplyDelete
    Replies
    1. puhh nauzubillah...siap tegur tu y x tahan tu..

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign