CANDY CRUSH 'BERHANTU' ???

July 10, 2013

candy crush berhantu?
hah cuak muke masing2....x de makne nye berhantu...yg berhantu player nye...ye la kalau dh start main tu....,x sedar dah mak mentua lalu belakang haha...yg paling teruk berebot pulak ngn anak hehhe




.
sure korang pon main game ni kan....pada yg belum nanti try lah download dan main....yg best nye candy crush ni free game kalau korang x connect inernet pon still blh main.....kalau connect internet pon lg bagus blh connect 
FB terus....then boleh beat kawan2 sekali...
kira x la poyo kan main sorang2 hehe




.
stage yg paling lame aku nk pass stage 65 tu ha...nampak cm senang...tp 1 minggu gak nk sattle...member2 aku pon poning hu




.
 haha dpt no 2 ke aku? stage 65 tu ......cm x caye...haha ni tggu bape kurun lak tunggu keteapi 66 nk jalan....
help me .....


P/S
: jgn asyik bercandy sgt ye...,tanggungjawab sbg hamba allah jgn dilupe ye....khas utk ku jue hehe

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG