Jul 10, 2013

CANDY CRUSH 'BERHANTU' ???

candy crush berhantu?
hah cuak muke masing2....x de makne nye berhantu...yg berhantu player nye...ye la kalau dh start main tu....,x sedar dah mak mentua lalu belakang haha...yg paling teruk berebot pulak ngn anak hehhe




.
sure korang pon main game ni kan....pada yg belum nanti try lah download dan main....yg best nye candy crush ni free game kalau korang x connect inernet pon still blh main.....kalau connect internet pon lg bagus blh connect 
FB terus....then boleh beat kawan2 sekali...
kira x la poyo kan main sorang2 hehe




.
stage yg paling lame aku nk pass stage 65 tu ha...nampak cm senang...tp 1 minggu gak nk sattle...member2 aku pon poning hu




.
 haha dpt no 2 ke aku? stage 65 tu ......cm x caye...haha ni tggu bape kurun lak tunggu keteapi 66 nk jalan....
help me .....


P/S
: jgn asyik bercandy sgt ye...,tanggungjawab sbg hamba allah jgn dilupe ye....khas utk ku jue hehe

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign