Jul 22, 2013

BAHAYA SHOPPING @ DAISO

daiso merupakan salah satu japan one stop center ..kat daiso confirm korang akan jadi rambang mata. amat 'bahaya' confirm akan beli brg yg x tersenarai pon dlm list belian kita huhu.kat daiso ni semua barangan dari japan d3ngan harga rm5 setiap satu barang. so kita kena pandai memilih ..kadang2 kita boleh dpt murah di kedai yg lain.
taoi memang best shopping kat daiso selain kita dot tengok barangan made in japan...nak tunggu kita dapat g japan x tau bila kan hehe


.
complete la kat daiso dr barangan kecantikan, kesihatan, perkakasan pertukangan, alatan memasak, buat kek, alat tulis semua ada...
yang sempat aku grab tu hah black mask hehe, darwiish grab bola n baby chair, papa dia raincoat...x pasal2 jadi rm20 kan...x sedar je hu

hah kalau nak cari barangan utk craft felt pon ade kat daiso huhu

3 comments:

  1. yeap. ada certain barang lagi berbaloi kalau beli kat kedai lain. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah fatihah...kena cari yg x ada jual kat kedai biasa cam silikon tray untu bakar kek kan hehe

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign