Aug 1, 2013

CHIT CHAT WITH EVELYN ROSE THE AUTHOR OF THE WEDDING BREAKER


Haha seronoknya hati ni...berbunga riang...mana taknya...si Evelyn Rose ala si penulis novel hebat The Wedding Breaker tu sudi balas FB Messeger aku...argggg sampai sekarang tersenyum2 aku....walau x bersua muka tapi tersangat hepi kau haha...
Bukan apa saje try pm si Eve di Fan Page dia...tanya pasal novel dia yg terbaru tu...x sangka on the sport dia balas .....OMKau huhuhu
x sombong kan...


S



haha si Eve sempat upload kan 1 pic dia tapi dari sisi je...cun kan...mek klate ni...oppps tu bukan pakwe dia ye...adik nya...boleh tahan haha...si Eve tengah bz duk sign kat novel terbaru tu la...yang aku dok teringin sangat...mmm kalau ada rezeki dapat lah...kalau korang nak kkena beli onlie melalui Karya Seni baru ada sign si Eve tau.


Hah ni lah Fan Page si Eve...jom like reramai...baru 4k yang like...jom jadikan 1million hehe...ramai yg x tahu kot...anyway Good Luck Eve....



2 comments:

  1. Aiin...terima kasih atas entry ni :) Alhamdulillah atas sokongan awak ye, dan doakan eve dan penulisan eve supaya bertambah baik dari masa ke semasa dan membawa kebaikan...amen.hehe.

    have seen ur cute lil handsome boy.he is so adorable! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq eve...speechlessss haha...will support u 4eva

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign