Jul 28, 2013

INTAI2 BARANG RAYA @ SOGO

Puhhh memang tak lah weh...semalam kononnya nak g shopping raya @ sogo pasal sale kasut & handbag jatuh sampai 79% tu...tp cer korang tengok, laitan manusia ha...nak pilih cam mane...haha sian kat darwiish pon same...last2 keluar layan bidak2 busking je hehe sebelum ke jalan tar.

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign