INVITATION LEPAK MINUM KOPI BERSAMA NUFFNANG

by - July 29, 2013

 kalau korang singgah dekat web nuffnang mesti terbaca satu contest lepak with nuffies...hadiahnya boleh lepak2, chill2 bersama org kuat nuff dan 15 bloggers bertuah.aku pon join dengan harapan dapat....harap la sangat tapi x baca email....apa lagi pagi ni baru baca.....Omg aku di antara 15 blloger bertuah tu....so sad, disspointed, stress gila, bila dapat tau aku terpilih tapi dah terlepas arggggggh.....tuhan je tau perasaan ni....en.nufffy please make it again.... sob sob



.
moral of da story.....always check ur email and be alert yoooooo

You May Also Like

3 ulasan

  1. tak pe la dah tak ada rezeki kot kan kak

    ReplyDelete
  2. wah beznye
    klo betul2 dpt lepak dgn diorang
    yumida lak jauh nun ke sebrang sana
    susah nak join bende camni..hehe

    ReplyDelete
  3. alaa ye ke, dah lama tak check email nuffnang..takde rezeki tu. jap nt pcl pon nak tgk2..thnks.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish