Jul 29, 2013

INVITATION LEPAK MINUM KOPI BERSAMA NUFFNANG

 kalau korang singgah dekat web nuffnang mesti terbaca satu contest lepak with nuffies...hadiahnya boleh lepak2, chill2 bersama org kuat nuff dan 15 bloggers bertuah.aku pon join dengan harapan dapat....harap la sangat tapi x baca email....apa lagi pagi ni baru baca.....Omg aku di antara 15 blloger bertuah tu....so sad, disspointed, stress gila, bila dapat tau aku terpilih tapi dah terlepas arggggggh.....tuhan je tau perasaan ni....en.nufffy please make it again.... sob sob



.
moral of da story.....always check ur email and be alert yoooooo

3 comments:

  1. tak pe la dah tak ada rezeki kot kan kak

    ReplyDelete
  2. wah beznye
    klo betul2 dpt lepak dgn diorang
    yumida lak jauh nun ke sebrang sana
    susah nak join bende camni..hehe

    ReplyDelete
  3. alaa ye ke, dah lama tak check email nuffnang..takde rezeki tu. jap nt pcl pon nak tgk2..thnks.

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign