Jul 19, 2013

IZZUE ISLAM PULAK KAHWIN LAGI 1 ?

Adooii...x pasal2 nanti blog ni kena band 
Hehe..tajuk buat gempaq je kan...
Memang izzue islam kahwin lagi tapi itu semua HANYA DALAM TEATER terbaru die...maduku kalut....


So x ada kena mengena ngan real life si
Izzue ni...doakan jodoh dorang berkekalan ye....


Inilah antara pelakon teater tu..
Jehan RL pon ade mesti gile lah...so sape yg nak tengok boleh la ke Istana Budaya 27-30 sept nanti..

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign