Jul 17, 2013

MISI KU KUZA...BEST

Hah siapa suka layan drama yg cute di astro...misi ku kuza?
Best juga drama ni...astro 135 setiap isnin 10mlm mesti tengok....huhu pasal minat sgt kat si khairul azreen tu....


Hah mula2 dulu cam x bape layan pasal heroin si erin malik ni x bape minat sgt hehe...tp lame2 best gak dia berlakon....

Ramai pelakon best yg ada...cam arja lee...plot citer x sama cam drama cinta yg lain...x terlalu heavy..santai n cool je....



Lagi satu lagu tema dia nyanyian Roman gak memang beshhh...thumbs up...
Mesti tengok sampai abis pasal nk tengok dorang nyanyi n joget huhu

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign