Jul 9, 2013

PING BUSUK DAH JADI PING WANGI ????

Ping busuk??? 
ha busuk bukan sebarang busuk tau..ni lah antare medium yg memudahkan bloggers sharing2 artikel...

kalau dulu kalau nk ping entri kt ping busuk ni kene wat satu2 secare manual...tp yg best nye ping busuk dh jd wangi hehe...
kenape??????

tu la baru skarang tau....heheh..lame dh x berblogging...terkejotzzzz jg mule2 tengok..hehe igt dh x leh ping2



.
ping busuk dh berwajah baru...sistem
pun baru....x caye...nti try tau...so now x yah susah2 ping satu2 skarang dah automatik tau...tp ada syarat nye



.
 syarat nye korang just kena copy paste kod widget ping busuk dan tempek kt blog korang.
pastu automatik masuk ping busuk.
x caye lg....klik kat check domain tu...pas tu kuar cm bwh ni



.
tp make sure domain korang betol ye.pastu akan kuar la segale entry korang yg dh dibusukkan tu huhu

3 comments:

  1. hahahah kenapa nama dia mesti ping busuk? kelakar pulak :p

    ReplyDelete
  2. tak join lagi ping busuk tu..boleh try lepas ni kan..nice sharing ye :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign