Jul 22, 2013

POWER BANK MEMANG POWER

sana sini orang duk sibuk cari power bank yang murah dan berkualiti.apa power bank tu ye.....power bank ni ibarat bateri spare yang boleh korang gunakan dengan hanya menyambung cable yg tertentu.
hanya perlu charge macam biasa, tempoh tahan nya pon lebih lama berbanding bateri phone.kadang2 tahan sampai 2 minggu sebelum di recharge.tapi kena hati2 dan pandai pilih pasal banyak sgt barangan tiruan.

power bank sesuai untuk si dia yang....
□ kaki game, selalu layan game sampai panas n kong bateri
□ selalu o9, fb, tweet, insta, blog hahayg guna dlm tempoh y lama
□ asyik snap pic n layan lagu
□ yg bekerja mnggunakan phone
□ suka travelllll jauh2



.
harga nya dri rm90-179 mengikut jenama, kualiti, kapasiti, berapa banya plug cable yg ada.antara jenama yg paling hot di guna rama adalah jenama pineng.cam gambar bawah ni.



.
yang ni pulak jenama yoobao...so sebelum membeli kena tengok bajet dan segala aspek...alah membeli menang memakai...x gitu.

1 comment:

  1. memang senang kalau ada power bank ni... tak de la kalut nak cari plug untuk charge phone... hehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign