Jul 24, 2013

PRODUK MAIXARA X BERKESAN ?

maixara c-sential memang x berkesan kalau kita just makan 1 hari je hehe.
so kalau nak betol2 efektif kesannya kenalah makan dengan cara
& kuantiti yg disarankan huhu...barulah kulit segar,cerah,sihat
& mulus mcm si diana raffar duta maixara tu ye.
xtually pada sesiapa yg x tahu lg pasal produk ni boleh baca kt sini ek.

 

.
 produk kesihatan dan pencerahan yg mengandungi vitamin c, collagen , gluta dan diperkaya dengan hyaluronic....aikk apa tu....nanti kat bawah ni korang boleh baca ok.



.
ni la rupa si maixara tu...rasa dia sedap ala2 strawberi gitu...korang boleh kunyah,hisap atau telan terus disulam d3ngan 1 gelas air masak. 1biji sekali makan kalau nk cepat ambil 2 biji terus....1kotak harga rm105 



.
ni la fungsi2 bahan2 tadi.tp paling important kena banyak minum air masak..standard lah kalaunak cepat berkesan kena banyak minum air, supaya proses nyah toksin kita berjalan dgn ok huhu.

xtually aku dh consume maixara ni...alhamdulillah ok, tapi aku n7 jen8s mula2 je xcited makan pastu mula dh skip makan hehe.

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign