Jul 25, 2013

RAHSIA STATISTIK BLOG MENCANAK NAIK !!!

alhamdulillah
penangan entri 'resepi kuih tako 
@ tepung pelita ' berjaya mencanakkan statistik blog aku huhu...terima kasih semua yang sudi membaca ye....





.
 entri kedua tentang 'hina islam di bulan ramadhan' pun membuktikan bahawa rakyat malaysia masih ada sensitiviti lagi dan alert dengan isu agama.
anyway time kasih banyak2 atas sokongan semua....

4 comments:

  1. hbt2..
    bln pose ni mmg sume org cri resepi je..
    betul kan?

    ReplyDelete
  2. bestnye...resepi kuih raya pun mesti ramai orang cari jugak kan..huk3

    ReplyDelete
  3. pasne blh lah share resepi banyak2 :D golongan mommy suka membaca part2 resepi ne :D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign