RAHSIA TERKINI TINGKATKAN STATISTIK BLOG !!!

July 21, 2013

Salam semua...
mungkin ramai yang dah tahu pasal blogr.my
merupakan salah satu cara untuk autoshare entri blog anda ke akaun FB atau Tweeter.
Sama macam pingbusuk, pingjer tapi yang ni manual ye.
dan kadang2 akaun blogr.my ni offline so sabar la tunggu k.
dan lagi satu kalau nak ping entri ada limit 1 entri setiap 10minit.




Hah dah ramai yang join blogr.my ni...yang best nya tersedia mata setiap ping kita.lagi banyak ping lagi banyak mata.mata tu nanti boleh tebus dan upgrade akaun blogr.my kita.


Senang cerita nanti senang2 korang pergi intai2 blogr.my ni tau...daftar n ping...dan jgn lupa boleeh chat n bace entri aku ek...selamat berblogging


You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish