Jul 21, 2013

RAHSIA TERKINI TINGKATKAN STATISTIK BLOG !!!

Salam semua...
mungkin ramai yang dah tahu pasal blogr.my
merupakan salah satu cara untuk autoshare entri blog anda ke akaun FB atau Tweeter.
Sama macam pingbusuk, pingjer tapi yang ni manual ye.
dan kadang2 akaun blogr.my ni offline so sabar la tunggu k.
dan lagi satu kalau nak ping entri ada limit 1 entri setiap 10minit.




Hah dah ramai yang join blogr.my ni...yang best nya tersedia mata setiap ping kita.lagi banyak ping lagi banyak mata.mata tu nanti boleh tebus dan upgrade akaun blogr.my kita.


Senang cerita nanti senang2 korang pergi intai2 blogr.my ni tau...daftar n ping...dan jgn lupa boleeh chat n bace entri aku ek...selamat berblogging


No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign