SABUN SUSU BERAS : review versi aku

July 15, 2013

        Mesti ramai yang dah try produk sabun susu beras original dari thai ni kan.....
Xtually hari tu balik kampung, tengok muka my sis mak ai...lembut & cerah dpd biasa...ape lagi tanya dia...rupa nya dia pakai sabun susu beras.



.
 ni lah rupa sabun susu beras tu.....simple je packaging dia...bau dia memang wangi la..bau beras,susu cam ade bau pandan sikit..cam bau kuih tau...geram je nak makan hahaha...pastu buih dia banyak, halus je.....alhamdulillah serasi ngan kami....x de pengelupasan dan x kering.murah oon murah hehe




.
cam aku ni jenis jimat sikit so potong 4, pastu simpan dalam bekas.dan gunakan tanoa was2 coz ade thai halal hologram.so muka aku sekarang ni jerawat cam nak kecot dah.....parot pon cam pudar sikit...x sampai 1 bulan pun pakai...huk...

You Might Also Like

4 ulasan

  1. selalu dengar air beras je.. yg ni sabun susu beras pulak :D

    ReplyDelete
  2. Haah aben....dalam ketul sabun ni pon ade biji2 beras yg hancur.....hehe...try lah

    ReplyDelete
  3. sy pun guna.baru 1 minggu tp muka rasa lembut sgt2, licin.seyes. =)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG