Jul 19, 2013

SONY VAIO PRO..LAPTOP PALING RINGAN DI DUNIA

Laptop paling latest keluaran Sony Malaysia uollls..wow ada 2 saiz pulak tu.
0.870kg untuk saiz 11inci
1.060kg untuk saiz 13 inci

Harga bakal dijual RM3599-4999 wohooo tapi complete dengan window8 pro + intel core 15-17

Puhh memang cun kan..dah lah cun cute...slim pulak tu...lebih ringan dari majalah korang tau...pe lagi...nanti borong 30 hahah..
Aku cukuplah sleqbooq hp tu...dah byk jasa pada aku...tq my cuttty laaappppy

2 comments:

  1. mmg nampak cantik tapi harganya tu tak menahan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol hatimi...kite tggu harge turun...tp time tu muncul yg lg canggeh uwa

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign