Jul 16, 2013

TERTIPU AKU DI BULAN RAMADAN

emmm nak dijadikan cerita.....aku pergi satu kedai telekomunikasi dekat2 area rumah aku ni hah dengan si darwiish...cadangnya nak beli 1 lagi simpack baru lah utk senang aku on9....



.
aku pun tanya harga berape
tuan kedai : 10rgt...
aku: aik mahal nye...yg biasa da x...5rgt punya....
tuan kedai : x ada...yg ni stok lama.....

aku pun tengok tag harga dia letak 10, aku x ada perasangka buruk, nak2 pulak di bulan mulia ni, sesama bangsa, agama kan.aku pun ngan hepi balik dan buka.....dan.......




.
jeng2 jeng2......mula rasa geram, tapi x apalah harini dia untung 5rgt, esok lusa mungkin rugi lebih ari 5rgt yg aku rugi.....allah maha adil...salah aku juga x buka kat situ......itulah...malas beli kat kedai melayu....pikirkan ye.....

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign