Jul 19, 2013

TOUGHBOOK LAPTOP PALING LASAK

26x dijatuhkan dr aras 76-120sm masih berfungsi dengan bagus?
Kalau lappy kita sah2 dah jadi habuk kan.....dan nama pun toughbook so memang tough la....

Toughbook ni keluaran Panasonic hanya dihasil 500unit sekali je bagi kekalkan kualiti.
Biasanya tentera je selalu pakai, tapi x lama lagi akan masuk pasaran asia....




.
hah inilah dia rupa toughbook ...agak2 berapa kilo la kan?
sekali pandang macam toolbox pon ade.

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign