Jul 22, 2013

VOUCHER KFC RM16.90 FREE ???

salam semua...
siapa nak voucher kfc ni...hehe
kalau korang nak korang kena lah...shopping di mana2 cawangan tesco.
belian korang mesti rm100 
& ke atas dalam 1 resit.pastu korang tunjuk resit tu kat info caunter...
so staff akan cop resit tu dan bagi voucher huhu best kan.
tapi nak bgtau yng voucher ni hanyalah voucher belian dengan harga rm16.90 maknanya korang kena bayar...discount la senang citer.harga asal mungkin lebih sikit kot.kia ok la kan siapa nk bagi...alhamdulillah



.
 xtually ada 1 lagi voucher belum ku tebus...alhamdulillah rezeki ramadan kan....nanti boleh ajak hubby iftar @ kfc......

3 comments:

  1. hritu dpt gak yg nih... ingtkan dpt free..tp kena bayar gak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Oo betol lah makcik saye kate kena bayar jg...mmm

    ReplyDelete
  3. Kne ada resit tesco itu dan tunjuk pd staff di counter kfc ke pe ?

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign