VOUCHER KFC RM16.90 FREE ???

July 22, 2013

salam semua...
siapa nak voucher kfc ni...hehe
kalau korang nak korang kena lah...shopping di mana2 cawangan tesco.
belian korang mesti rm100 
& ke atas dalam 1 resit.pastu korang tunjuk resit tu kat info caunter...
so staff akan cop resit tu dan bagi voucher huhu best kan.
tapi nak bgtau yng voucher ni hanyalah voucher belian dengan harga rm16.90 maknanya korang kena bayar...discount la senang citer.harga asal mungkin lebih sikit kot.kia ok la kan siapa nk bagi...alhamdulillah



.
 xtually ada 1 lagi voucher belum ku tebus...alhamdulillah rezeki ramadan kan....nanti boleh ajak hubby iftar @ kfc......

You Might Also Like

3 ulasan

  1. hritu dpt gak yg nih... ingtkan dpt free..tp kena bayar gak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Oo betol lah makcik saye kate kena bayar jg...mmm

    ReplyDelete
  3. Kne ada resit tesco itu dan tunjuk pd staff di counter kfc ke pe ?

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG