WHATSAPP KENA BAYAR LEPAS NI ?

July 17, 2013

aissssshhhh....
whatsapp antara salah satu applikasi messeger yg paling banyak diguna....sebab dulu nya free haha
tapi tak lama lagi kena bayar yer.....langganan per year.....

tahun pertama jer free...






. so pas ni kena bayar rm 3.60 lebih kurang utk servis 1 tahun.....
hah nak bayar ke x?
aku cam nk uninstall je haha....pasal byk lagi aplikasi seumpama ni yg masih freee hehe macam kakao,line n wechat...
jgn sume kena bayar udah yer



You Might Also Like

1 ulasan

  1. Dekat nak expired nanti updatelah Whatsapp tu. Nanti dia bagi setahun lagi percuma. :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish