Jul 17, 2013

WHATSAPP KENA BAYAR LEPAS NI ?

aissssshhhh....
whatsapp antara salah satu applikasi messeger yg paling banyak diguna....sebab dulu nya free haha
tapi tak lama lagi kena bayar yer.....langganan per year.....

tahun pertama jer free...






. so pas ni kena bayar rm 3.60 lebih kurang utk servis 1 tahun.....
hah nak bayar ke x?
aku cam nk uninstall je haha....pasal byk lagi aplikasi seumpama ni yg masih freee hehe macam kakao,line n wechat...
jgn sume kena bayar udah yer



1 comment:

  1. Dekat nak expired nanti updatelah Whatsapp tu. Nanti dia bagi setahun lagi percuma. :)

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign