Jul 10, 2013

WIFFY KEMARUK CANDY CRUSH ♡♥♡ HUBBY KEMARUK TOP ELEVEN

haha kemaruk la sgt...
aku sure kalau gugurl2....wiffy2...mesti suke layan candy crush kan...same la huhu...game nye santai, cool 
& mencabar juga kadang2 tu.....tp bulan2 puasa ni byk2 kanlah beribadah ye......sekadar nasihat bersama.....amin



.
dah kalau wiffy & gugurl bz layan candy crush sang boboy 
& hubby pon ape kurang nya....cam hubby aku syok sgt dia ngan game top eleven. alah manage football team kononnye.....
jadi manager gitu....layan kan je lah ye

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign