Aug 26, 2013

AIS KRIM POTONG VS CONETTO



jenama baru dalam mempromosikan kembali kegemilangan ais krim potong huhu....teringat masa pergi Jalan TAR cari baju raya pekena ais krim potong memang layaan...
tapi yg ni lebih comerisal gitu dari segi packaging nye...emmm x tahan aku tengok


klik SINI untuk korang tengok kat mana outlet dia, harga & flavour yg ada...nanti dah try jgn lupa sharing2 ek


2 comments:

  1. dah lama xmakan ais krim potong ni..teringin la pulak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. akmal kt japan boleh makan salji kepal haha

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign