Aug 19, 2013

AYAT AL-QURAN DI PALSUKAN ? AWAS !!!

Allahuakbar..lagi 1 kebiadaban pihak tertentu dalam menyesatkan lagi mengelirukan umat islam. Melalui application store yg direka oleh komuniti Ahmadiyah/qadiani melalui aplikasi yg diberi nama The holly quran, arabic text and english translation.diterjemah oleh maulvi sher ali, ahmadiyah community.


Surah al-imran ayat 6 yang telah sengaja mereka tambahkan 
"bil haq" 3x  sedangkan dalam al-quran tidak wujud perkataan itu.
jadi sama2 kita kongsi maklumat ini dan berhati2 dalam memilih sesuatu perisian terutama membabitkan agama.

mungkin juga sebagai peringatan allah kpd kita yg sering lalai....

2 comments:

  1. bahaya jugak kan apps macam ni sebab jarang orang nak check balik betul ke tak..thx for sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah akmal, niat nak mudahkan kita baca al-quran, tp ni pulak jadi nye...kene berhati2 lebih baik guna al-quran yg betul ..,allahuakbar

      Delete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign