Aug 21, 2013

BELI LAPTOP HASIL CASHOUT 8SHARE

Kalau dulu nama nya Says tapi sekarang dah tukar jadi 8share. Ni salah satu cara untuk buat duit poket melalui internet.Kalau macam Nuffnang kita kena ada akaun blog dan tempek ads dalam blog...8share korang just pilih mana2 iklan dan share dalam FB,Twitter dll.

Yang beli laptop VAIO tu bukan aku punya pon...amin x lama lagi kot...hu..yang tu rezeki si Emas Putih II .dia memang rajin..pagi2 dah sharing2 tau, sampai cashout dia boleh belikan mak dia lappy...uhhh seronokkan...tapi penyakit M ni payah ni...mmm..korang cer tery cer try...nanti cash out jgn lupa belanja

3 comments:

  1. ALHAMDULILLAH
    dgn internet ni blh jana byk income
    hehe..yumida pun de target nak beli ni...8share baru sekali cashout..alhamdulillah
    nak cashout nuff pulak nanti

    ReplyDelete
  2. smpai boleh beli laptop...masyuk betul tu..

    ReplyDelete
  3. wah bagus yumida...saye just tunggu nuffy je la huh....Hafiza nti rajin2 klik ek huhu

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign