Aug 13, 2013

BELI NOVEL PAKAI DUIT RAYA...HAHA

alkisah nya...di hari raya....dapat lagi si mama darwiish ni duit raya ye haha....alasan baik punye...'saya dh kawen tp x bekerja'...pandai x...
so hari raya ke4 balik dr rumah mak mertua...singgah di star mall mentakab, sementara hubby n darwiish layan pertunjukan silat, aku pon ape lg terus cari kedai buku...


.
miss eve..inilah yg dicari2 hari raya ni..,yeaaaahhhh...tp mula2 cuak jg...macam x ade...tp bila tnaye pekerja kedai buku popular tu...ada kate nye...cuma tersorok sikit padal customer punggah2..
whatever.....aku terus grab jer....


.
 sory x sempat bace lagi walau hati meronta2 nk bace..,padal mood raye x habes lg......haha mula nak beli on9 je melalui karya seni...tapi dasar x menyempat kan huhu.....

No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign