Aug 16, 2013

BEN ASHAARI TUKAR PROFESSION JADI MAGICIAN ?


Tajuk x ingat kau Mak Jemah yer....x pasal2 kau di ban nanti haha
x ader makne nye Mr.ben kita nak jadi ahli silap mata...blog dia sikit punya hot kan...
x ade lah cuba korang tengok graf rank Mr.Ben...sori gambar kabur...line pink yg atas sekali...

puhhh mantain je....terus terusan lak tu...
pas tu korang tengok line biru aku...cam ular tersedak guli ayoooo
tp x ape....berusaha+doa+tawakal betol kan.

Jom berguru ngn Mr.Ben...tp bg aku apa yg penting keikhlasan dan cara penyampaian entri kita kan...hu

4 comments:

  1. Ishy yang ni sis guna dlm alexa....mmm nti sis wat tutorial nya in sha allah

    ReplyDelete
  2. Ishy yang ni sis guna dlm alexa....mmm nti sis wat tutorial nya in sha allah

    ReplyDelete
  3. aah kan...abg ben maintain je alexa dia

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign