BELI WAFFLE MAKER @ LAZADA

September 01, 2013

Hari tu ada buat order di http://lazada.com tertarik nak beli online dari lazada sebab boleh bayar masa terima brang.so x payah risau kena tipu ke, barang x sampai ke kan huhu.


So aku pun merayau2 kat http://lazada.com cari [waffle maker]..sebab teringin nak buat sendiri...pasal waffle fav kami 1 family...so berkenan ngan takada waffle maker ni pasal selain bentuk yg cantik, harga pon ok2..ada diskaun lagi....

Order 29/8 ..shipment 30/8 huhu 1/9 terima barang...cepat kan...kurier melalui taqbin...xcited tu maklumlah 1st time shopping dengan lazada....memang terbaik

Cantik x....huhu...complete ngan waranty & invoice...korang pun jom shopping @ lazada

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 ulasan

  1. sama la, saya pun suke shopping kat lazada sbb dpt brg cepat n selamat!

    ReplyDelete
  2. Kita nk cari waffer maker ni.. nmpk cantik je kat lazada..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish