Sep 1, 2013

BELI WAFFLE MAKER @ LAZADA

Hari tu ada buat order di http://lazada.com tertarik nak beli online dari lazada sebab boleh bayar masa terima brang.so x payah risau kena tipu ke, barang x sampai ke kan huhu.


So aku pun merayau2 kat http://lazada.com cari [waffle maker]..sebab teringin nak buat sendiri...pasal waffle fav kami 1 family...so berkenan ngan takada waffle maker ni pasal selain bentuk yg cantik, harga pon ok2..ada diskaun lagi....

Order 29/8 ..shipment 30/8 huhu 1/9 terima barang...cepat kan...kurier melalui taqbin...xcited tu maklumlah 1st time shopping dengan lazada....memang terbaik

Cantik x....huhu...complete ngan waranty & invoice...korang pun jom shopping @ lazada

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. sama la, saya pun suke shopping kat lazada sbb dpt brg cepat n selamat!

    ReplyDelete
  2. Kita nk cari waffer maker ni.. nmpk cantik je kat lazada..

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign