Aug 4, 2013

BILA SATAY & CHEESE BERSATU


 Haha cam x kena je kan..bila si satay nak disarukan dengan si cheese...tapi memang kena la combination ni...hehe sedap jg..tapi hubby just beli 4 cucuk...takot loya kan...


Hah kalau teringin mencuba jom kita ke shopping mall Festival Danay..ada outlet Satay Chick a Cheese...macam2 boleh try burger satay la..hotdog satay la...temanya satay....harga pon ok lah...

 
Inilah wajah pen'yemoncer' makanan kita kali ini hheee TQ 

1 comment:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign